Dermaface logo

Kosovska 6, 15000 Šabac

16. oktobar 32, Mirijevo, 11000 Beograd

015/343-265

064/122-65-13

dadazph@yahoo.com

Hemijski piling

U profesionalne hemijske pilinge spadaju:

  1. TCA PEEL - trihlorosirćetna kiselina
  2. SALIPEEL - salicilna kiselina
  3. AHA PEEL - voćne kiseline

TCA PEEL (trihlorsirćetna kiselina) - je vrlo delotvorni piling koji eliminiše mrtve ćelije, stimuliše regeneraciju ćelija i njihovu sintezu.U zavisnosti od koncetracije (10-50%) koristi se za površinski, srednji i duboki piling.Može da prodre u retikularni dermis, što znaci da prodire dublje od glikolne kiseline. TCA se koristi za tretman fotoostarele kože sa dubokim melazmama. Oporavak traje nekoliko dana u zavisnosti od dubine pilinga.

SALIPEEL - idealan piling za aknoznu i seboroičnu kožu zato što je salicilna kiselina rastvorljiva u mastima te lako prodire u komedone, čisti pore i smanjuje lučenje sebuma.Uspešno eliminiše načistoće, smanjuje ožiljke i omekšava kožu.Deluje protivupalno.

AHA PEEL - piling sa voćnim kiselinama namenjen je klijentima koji žele brzo i efikasno poboljšanje teksture, boje i izgleda kože.Voćne kiseline dubinski čiste pore, vrše hemijski piling površinskog sloja i podstiču sintezu kolagena u dubljim slojevima kože i dubinski je hidriraju.Na taj način se ubažavaju bore, ožiljci, neravnomerna pigmentacija i postiže bolja čvrstina i elastičnost kože.Piling daje odlične rezultate bez obzira na tip i starost kože.